Even voorstellen:

In ons centrum werkt een interdisciplinair team van mensen samen, dat geregeld patiëntgebonden overleg heeft. Op die manier doen we aan integrale zorg, waarbij elke zorgverlener een inbreng doet vanuit zijn eigen discipline.
Het zorgteam wordt ondersteund door een onthaal- en administratieve ploeg. Zij zorgen ervoor dat alles organisatorisch optimaal verloopt.

Huisartsen

De huisartsen werken enkel op afspraak.
Marc Buttiëns

huisarts / praktijkopleider

Joris Janssen

huisarts / stagebegeleider, zorgcoördinator & preventieteam

Arjen Maenen

huisarts / arts Kind & Gezin

Momenteel geen huisarts in opleiding

Verpleegkundigen

De verpleegkundige verstrekkingen gebeuren op voorschrift van de huisarts en vinden plaats na afspraak in het centrum of bij de patiënt thuis.
Rita Coninx

verpleegkundige / diabeteseducator

Els Verrooten

verpleegkundige / diabeteseducator / spirometrie

Annick Vandeweyer

verpleegkundige / spirometrie

An Janssens

verpleegkundige

Annemie Schraeyen

zorgkundige

Psycho-therapie en maatschappelijk werk

Onze artsen kunnen patiënten doorsturen naar onze psycho-therapeute en maatschappelijk werker; patiënten die kampen met verschillende vragen zoals burn-out, verwerking van een diagnose, een rouwproces, opvoedingsproblemen, sociale problemen… In moeilijke momenten kan het een hele hulp zijn om de vragen die je hebt met iemand te bespreken.

Gezondheidspromotie & preventie

In onze praktijk wordt niet alleen aandacht besteed aan curatieve zorg, maar ook aan ziektepreventie en gezondheidsbevordering. Dit wordt zoveel mogelijk geïntegreerd in de dagelijkse werking van zowel de huisartsen, verpleegkundigen en de gezondheidspromotor. Daarnaast worden er specifieke acties in het kader van preventie georganiseerd voor patiënten die tot een bepaalde risicogroep behoren, waaronder diabetes-raadplegingen. 
Manuela Del Rio

psycho-therapeute / maatschappelijk werkster / gezondheidspromotor

Onthaalmedewerkers

Samen met de onthaalvrijwilligers zorgen de vaste onthaalmedewerksters voor de permanentie van 8u tot 19u. Zij ontvangen de bezoekers, regelen de afspraken en verrichten ondersteunende administratie.
Heidi Vangeel
Christine Schreurs
Gert Verhoeven

onthaalvrijwilliger

Rosette Kellens

onthaalvrijwilligster

Kristina Billen

onthaalvrijwilligster

Bea Vanswijgenhoven

onthaalvrijwilligster

Moncy De Bock

onthaalvrijwilligster

Lieve Moncy
Wat is het onwerkelijk om dit te moeten schrijven. We hebben je de voorbije twee jaar leren kennen als een immer positieve vrouw. Je was al ziek, en toch heb je je geëngageerd om als vrijwilliger ons team te versterken en onze patiënten ten dienste te staan. Zo mooi en sterk, daar zijn geen woorden voor. Je hoort voor altijd bij ons team en in ons hart. Rust zacht.

Onderhoud

Onderhoudsmedewerkster Malika zorgt ervoor dat we jullie kunnen ontvangen in een proper gebouw.

Administratie

De financieel verantwoordelijke draagt in ons centrum de verantwoordelijkheid voor de personeelsadministratie, boekhouding, begroting en facturatie.
Gwendy Frederix
De algemeen coördinator draagt de verantwoordelijkheid over de dagelijkse werking, het beheer van het huis, het uitvoeren van beleidsbeslissingen, en het opvolgen van bepaalde dossiers.
Maarten Tielens