Even voorstellen:

In ons centrum werkt een interdisciplinair team van mensen samen, dat geregeld patiëntgebonden overleg heeft. Op die manier doen we aan integrale zorg, waarbij elke zorgverlener een inbreng doet vanuit zijn eigen discipline.
Het zorgteam wordt ondersteund door een onthaal- en administratieve ploeg. Zij zorgen ervoor dat alles organisatorisch optimaal verloopt.

Huisartsen

De huisartsen werken enkel op afspraak.
Joris Janssen

huisarts / praktijkopleider, zorgcoördinator & preventieteam

Eva De Vis

huisarts / stagebegeleider

Leen Verhelst

Huisarts

Verpleegkundigen

De verpleegkundige verstrekkingen gebeuren op voorschrift van de huisarts en vinden plaats na afspraak in het centrum of bij de patiënt thuis.
Rita Coninx

verpleegkundige / diabeteseducator

Els Verrooten

verpleegkundige / diabeteseducator

Annick Vandeweyer

verpleegkundige

Sofie Steegmans

verpleegkundige

Annemie Schraeyen

zorgkundige

Gezondheidspromotie & preventie

In onze praktijk wordt niet alleen aandacht besteed aan curatieve zorg, maar ook aan ziektepreventie en gezondheidsbevordering. Dit wordt zoveel mogelijk geïntegreerd in de dagelijkse werking van zowel de huisartsen, verpleegkundigen en de gezondheidspromotor. Daarnaast worden er specifieke acties in het kader van preventie georganiseerd voor patiënten die tot een bepaalde risicogroep behoren, waaronder diabetes-raadplegingen. 
Sofie Steegmans

gezondheidspromotor en preventiemedewerkster

Maatschappelijk werk en therapie & geestelijke gezondheidszorg

Onze artsen kunnen patiënten doorsturen naar onze therapeute en maatschappelijk werker; patiënten die kampen met verschillende vragen zoals burn-out, verwerking van een diagnose, een rouwproces, opvoedingsproblemen, sociale problemen… In moeilijke momenten kan het een hele hulp zijn om de vragen die je hebt met iemand te bespreken en indien nodig een gerichte doorverwijzing te krijgen.
Manuela Del Rio

maatschappelijk werkster / therapeute & geestelijke gezondheidszorg

Onthaalmedewerkers

Samen met de onthaalvrijwilligers zorgen de vaste onthaalmedewerksters voor de permanentie van 8u tot 19u. Zij ontvangen de bezoekers, regelen de afspraken en verrichten ondersteunende administratie.
Heidi Vangeel

onthaalmedewerkster

Christine Schreurs

onthaalmedewerkster

Gert Verhoeven

onthaalvrijwilliger

Rosette Kellens

onthaalvrijwilligster

Kristina Billen

onthaalvrijwilligster

Tilly Coninx

onthaalvrijwilligster

Wendy Van Der Heyden

onthaalvrijwilligster

Onderhoud

Onderhoudsmedewerkster Malika zorgt ervoor dat we jullie kunnen ontvangen in een proper gebouw.

Administratie

De financieel verantwoordelijke draagt in ons centrum de verantwoordelijkheid voor de personeelsadministratie, boekhouding, begroting en facturatie.
Gwendy Frederix

financieel verantwoordelijke

De algemeen coördinator draagt de verantwoordelijkheid over de dagelijkse werking, het beheer van het huis, het uitvoeren van beleidsbeslissingen, en het opvolgen van bepaalde dossiers.
Maarten Tielens

algemeen coördinator