Buurtgezondheidscentrum De Restel vzw

Eduard Dompasstraat 75 – 3570 Alken
011/31.31.84
RPR Antwerpen, afdeling Tongeren
Ondernemingsnummer 0416.032.109
U kan ons mailen via info@derestel.be of hieronder het contactformulier invullen voor administratieve vragen. Gebruik dit niet voor medische vragen of voor het maken van een afspraak.

Klachtenprocedure

In ons centrum zijn de patiënten aangewezen op een vaste groep hulpverleners voor hun medische zorgen. We vinden het dan ook belangrijk dat de patiënt een eventuele suggestie of opmerking ter bevordering van een goede werking kan doorgeven aan het centrum. Maar ook staan we open voor een eventuele ontevredenheid of een klacht gebracht door een patiënt. Voor een klacht of een suggestie kan je mailen, schrijven of bellen naar coördinator maarten@derestel.be of een melding maken via het contactformulier op onze website. We engageren ons om binnen een termijn van 5 werkdagen contact met u op te nemen.

Bereikbaarheid

U kan ons centrum bereiken via het openbaar vervoer van De Lijn. Er zijn 2 lijnen die in Sint-Joris passeren: de lijn 21a Hasselt-Landen (afstappen aan de halte Thoonenstraat) en de lijn 105 Hasselt-St.-Truiden (afstappen aan de halte Vrijdaegsstraat). Dan bent u op 200 meter van ons centrum afgestapt. Deze lijnen rijden echter niet vaak.
U kan ook gebruik maken van de Belbus. De belbus kan stoppen aan alle belbushaltes met een haltebord van De Lijn in haar belbusgebied. U kan afstappen aan de halte St. Joriskerk. Deze bus rijdt niet volgens een vaste route en stopt alleen aan haltes die op voorhand werden aangevraagd. U moet dus verplicht minimaal 1 uur vooraf reserveren, via het centrale nummer 011/85 03 00.